Werkplekbeheer

Door 12 april 2016april 14th, 2016Geen categorie

Het werd in eerdere blogs al vaker genoemd: werkplekbeheer.

Werkplek- of desktopbeheer is een alomvattende methode voor het beheer van alle computers binnen een organisatie. Hoewel het ook werkplekmanagement of desktopmanagement wordt genoemd dekt de naam werkplekbeheer de lading uitstekend. Naast toezicht op desktop computers zijn ook laptops en andere computerapparatuur gedekt om te zorgen voor een prettige en goed functionerende werkplek.

Werkplek op kantoor of in de cloud?

Werkplekbeheer kan dus op veel verschillende manieren vorm krijgen. Veel aanbieders roepen tegenwoordig: cloud werkplek. Dat is uiteraard een mogelijkheid. Als u echter vaak mobiel werkt of wilt werken, is constant data downloaden niet ideaal. In dat geval zijn er misschien andere keuzes te maken.

Ook kan het zijn dat u nog steeds diverse PC’s of Macs of zelfs een combinatie van beide in uw bedrijf heeft staan die goed onderhoud nodig hebben!

In alle afwegingen die te maken zijn kan Kolibrie ICT hierin met u meedenken en u verder helpen. Zo kunt u zorgeloos met uw apps werken en vanaf iedere plaats uw data bereiken.

    Meer weten? Wij nemen graag contact met u op!

    Ik geef toestemming dat mijn gegevens gebruikt worden voor het contact opnemen.