Sophos

Sophos is een van oorsprong Brits bedrijf op het gebied van beveiligingssoftware en -hardware, maar opereert inmiddels al op globale schaal. Sophos ontwikkelt producten voor desktop, server en mobiel en levert daarvoor oplossingen op het gebied van communicatie, encryptie, netwerkbeveiliging, e-mailbeveiliging, mobiele beveiliging en algemeen dreigingsbeheer.

Sophos is gericht op het leveren van beveiligingssoftware aan organisaties van klein tot groot, maar beschermt ook thuisgebruikers door middel van antivirus-oplossingen (Sophos Home / Home Premium) inclusief bescherming tegen ransomware met Home Premium.

Klik een link hiernaast onder Wat wij bieden om gratis een 30 dagen trial aan te vragen. Uiteraard willen we u daar graag bij helpen en mogelijkheden toelichten. Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

Kolibrie ICT is al jarenlang Sophos reseller en heeft onlangs de status van Silver Partner middels certificering behaald, waardoor we het hiernaast staande logo ook mogen voeren.

 

We helpen zowel de zakelijke klant als ook de particuliere klant graag hiermee om beschermd te zijn en te blijven in de tegenwoordige digitale wereld!

Sophos Intercept X met deep learning malware detectie

Sophos XG Firewall

    Meer weten? Wij nemen graag contact met u op!

    Ik geef toestemming dat mijn gegevens gebruikt worden voor het contact opnemen.