Netgear

Bij NETGEAR zetten ze ideeën om in innovatieve netwerkproducten waarmee mensen worden verbonden, bedrijven worden ondersteund, en de manier waarop we leven wordt verbeterd. Gebruiksvriendelijk. Krachtig. Slim. En speciaal voor u ontworpen.

 

Voor thuis

Kolibrie ICT maakt het met NETGEAR producten u gemakkelijk om het slimste huis in de buurt te hebben met de nieuwste, snelste netwerktechnologie. Dankzij NETGEAR’s reeks gebruiksvriendelijke producten kunt u vaker films streamen, bijna alles zonder buffering op uw tablet bekijken, met uw smartphone controleren of thuis alles in orde is en al uw familieherinneringen opslaan en beschermen. Van de meest geavanceerde draadloze internetaansluiting, tot superieure streaming-, thuisvideobewaking- en opslagoplossingen; uw thuisnetwerksysteem biedt de snelheid, het bereik en de prestaties die u nodig hebt, wanneer u die nodig hebt. Bij Kolibrie ICT richten we ons met NETGEAR op alles wat kan worden verbonden, met het doel uw online ervaring naadloos te maken zodat u rustig achterover kunt leunen en meer kunt doen.

Voor zakelijk

Voor bedrijven is vertrouwen essentieel. Als het gaat om uw netwerk, is het nog belangrijker. Of u nu een klein bedrijf bent met grote dromen of een middelgroot bedrijf dat klaar is voor de volgende stap, u moet veilige toegang kunnen bieden, ideeën eenvoudig kunnen delen, locaties op afstand veilig kunnen verbinden en uw werknemers de instrumenten bieden die ze nodig hebben om optimaal te kunnen presteren. Kolibrie ICT biedt u met NETGEAR netwerk-, opslag- en beveiligingsoplossingen, zonder de kosten en complexiteit van grote IT-infrastructuren. NETGEAR’s uitgebreide assortiment aan betrouwbare, betaalbare netwerkproducten is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Wij leveren oplossingen waar u op kunt rekenen, zodat u meer tijd kunt besteden aan wat echt telt: uw bedrijf laten groeien.

Wat wij bieden

 • Breed aanbod van apparatuur voor thuis en zakelijk
 • Gemakkelijk te installeren
  (door ons voor u)!
 • Geautomatiseerd updaten in Insight
 • Remote monitoring in Insight
 • Kolibrie reeds jaren partner van Netgear!

  Meer weten? Wij nemen graag contact met u op!

  Ik geef toestemming dat mijn gegevens gebruikt worden voor het contact opnemen.