Kolibrie ICT, een nieuwe naam voor een vertrouwd bedrijf

Door 29 september 2015Kolibrie ICT

Aangenaam!

Uw vertrouwde ICT partner heeft een nieuw jasje

Na ruim 10 jaar heeft Mac Server Solutions besloten tot een rigoureuze wijziging. Sinds 2004 zijn we al bezig om voor onze klanten dé betrouwbare ICT partner te zijn waar ze op kunnen bouwen. In die tijd is er veel veranderd in onze markt. Zoveel zelfs, dat niet alleen onze uitstraling, maar zelfs onze naam niet meer goed paste bij wat we doen en wat we willen zijn. Vandaar dat we de afgelopen maanden erg druk zijn geweest met het opnieuw vanaf de basis neerzetten van ons bedrijf. Met een nieuwe naam, nieuw logo, nieuwe huisstijl en nieuwe website als resultaat.

Met gepaste trots presenteren wij u: Kolibrie ICT!

Huisstijl

We hebben gekozen voor een rustige heldere huisstijl. Een strak, grafisch beeldmerk. Met een font dat mede mac-liefhebbers misschien wel bekend voorkomt. De kleur teal was een persoonlijke favoriet die het gelukkig erg goed deed in de vormgeving.

Website

Bij een grondige restyling hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Volledig responsive, herschreven voor optimaal gebruikersgemak en natuurlijk in de nieuwe huisstijl. U hebt de nieuwe website gevonden, we zijn benieuwd wat u er van vindt!

Ouderwets betrouwbaar

Zoals u ziet is er aan de buitenkant van alles veranderd. We zijn ontzettend blij en trots op ons nieuwe uiterlijk. Wat niet veranderd is, is onze constante drang om de ICT partner te zijn waar onze klanten behoefte aan hebben. Altijd op zoek naar de perfecte oplossing, op een manier waar iedereen zich goed bij voelt. We mogen er nieuw en anders uitzien, wat betreft onze oplossingsgerichtheid is er helemaal niets veranderd.