Kerio Control Box NG100

Door 18 december 2015Hardware

Kolibrie ICT werkt al jaren met groot plezier samen met Kerio, een zeer betrouwbare leverancier van topproducten. Sinds kort heeft Kerio hun Control Box NG100 uitgebracht, specifiek toegespitst op MKB-bedrijven. Wat is dat zult u zeggen en wat kan ik daar nou mee in mijn digitale bedrijfsvoering?

Beste router van het moment

De Control Box NG100 is een geavanceerde router (dat is een apparaat die netwerkverkeer regelt en doorstuurt) die bedoeld is om de toegang tot uw interne netwerk veilig en goed te laten verlopen. Niet alleen heeft Kerio het makkelijk gemaakt om de instellingen via een grafische interface te regelen, ook kunnen verbindingen van – en naar uw netwerk bekeken worden en kan een veilige verbinding vanaf thuis – of een andere locatie naar het interne netwerk worden gemaakt. Dat heet een VPN-verbinding en daarmee wordt voorkomen dat iemand meeluistert op de lijn.

Alles onder controle

Een andere mooie optie is dat het netwerkverkeer in goede banen geleid kan worden. Wellicht is het nu wel eens zo dat medewerkers de toegang tot het netwerk (of internet) als “traag” ervaren omdat iemand anders binnen uw bedrijf teveel het netwerk belast. Met de Control Box hebt u daar inzicht in en kun u daarop sturen en bijstellen! De Control Box biedt ook voorzieningen op het scannen van bestanden op virussen en malware, zodat uw netwerk veilig blijft.

Gratis router uitproberen

Kerio is zo overtuigd van de meerwaarde van deze router dan men u de mogelijkheid biedt om kosteloos de Control Box te gaan testen, zodat u zelf kunt ervaren en bepalen of dit de functionaliteit geeft die u ervan verwacht.

Nieuwsgierig? Neem contact op met Kolibrie ICT, want als reseller kunnen we u verder helpen én op voorhand al zaken demonstreren, want (uiteraard) we hebben de meest geavanceerde Control Box zelf ook in ons netwerk draaien!