Over Kolibrie ICT

Kolibrie is een full service ICT partner voor het MKB. Dat zijn mooie woorden, maar wat doen we nou eigenlijk? Kolibrie helpt bedrijven met het hele ICT pakket, van eerste installatie tot onderhoud en backup. Of dat nu gaat om maar een paar computers en telefoons of een uitgebreid netwerk, Kolibrie is de partner bij uitstek om een oplossing op maat te bieden voor ieder bedrijf. We hebben een persoonlijke aanpak en zorgen dat onze diensten perfect aansluiten bij uw wensen.

 

Geschiedenis

In 2004 begon Heino Wendelaar (met toen al 15 jaar ICT ervaring) Mac Server Solutions. In die periode was het een hele klus om apparatuur van Apple goed werkend te krijgen in een Windows omgeving. En laat dat nu net hetgeen zijn geweest waar Mac Server Solutions erg goed in was. In de jaren die volgden is het bedrijf uitgegroeid tot een ICT alleskunner, de focus lag dus allang niet meer op Mac/Apple. De klantenkring van Mac Server Solutions groeide ook en zo ontstond een volwassen ICT bedrijf.

 

Kolibrie ICT

Omdat de naam niet meer aansloot bij de werkzaamheden en de kennis en kunde van Mac Server Solutions is in 2015 besloten om het roer om te gooien en met een compleet nieuwe naam en uitstraling verder te gaan. Onder de naam Kolibrie ICT (nog steeds met Heino aan het roer) wordt er ook nu nog gewerkt aan de perfecte ICT oplossing voor ieder bedrijf. Heel anders dan in 2004, maar nog altijd met maatwerk en klanttevredenheid als drijfveer.