Software en hardware

Kolibrie ICT denkt met u mee. Wij adviseren en analyseren aan de hand van uw situatie en leveren daarbij de oplossing die bij uw bedrijf past. Het leveren van producten is in principe niet onze core business. Uiteraard kunnen wij software en hardware leveren, alleen is de kracht van Kolibrie ICT juist u te helpen met de juiste keuzes.

Apple

Wij van Kolibrie hebben een grote liefde voor Apple. De perfecte integratie van software en hardware, het grote gebruikersgemak voor onze klanten en natuurlijk het fraaie uiterlijk zorgen ervoor dat wij graag Apple producten leveren en installeren.

Het is tegenwoordig allang niet meer zo dat Apple moeilijk samenwerkt met Windows of andere systemen. Kolibrie levert niet alleen Apple producten van iMac tot iPad, maar zorgt ook dat ze perfect werken in uw netwerk.

Overige merken

Natuurlijk kunnen we naast Apple allerlei andere merken hardware en software leveren. We zorgen voor de beste keuze, compleet geinstalleerd op de werkplek(ken) van uw keuze. Altijd in overleg, en altijd met de beste oplossing als uitgangspunt.

Waarom Kolibrie als leverancier?

  • De perfecte oplossing is onze motivatie
  • Verregaande kennis van diverse systemen
  • Volledige ontzorging

U ziet het, Kolibrie doet meer dan systeembeheer. Wij leveren, installeren en onderhouden uw systeem. Compleet, oplossingsgericht.