Installatie

Het correct installeren van apparatuur om het zo efficiënt te laten functioneren binnen het netwerk is niet altijd eenvoudig. Gelukkig kunt u dit uitstekend uitbesteden aan Kolibrie, om zo de zekerheid te hebben dat de installatie van uw hard- en software op de juiste wijze gebeurd. Met onze jarenlange ervaring met vrijwel ieder merk en type netwerk is het installeren van welke hardware dan ook een klus die we graag aanpakken.

Naast hardware prima werkend krijgen is natuurlijk de software geen ondergeschoven kindje. Kolibrie installeert alle benodigde software, zorgt dat deze naar wens wordt ingericht en beheert waar nodig de licenties. Zo kunt u zich bezig houden met uw vak, omdat wij dat ook doen.

Reparatie

Een storing of defect in uw computer of netwerk. Het komt altijd ongelegen en vaak is er belangrijke data in het spel. Tijd is geld en uw bedrijfsgegevens heilig. Kolibrie is sowieso groot voorstander van het correct regelen van backups, maar kan ook helpen uw apparatuur zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen, uw backup terug te plaatsen en zo te zorgen voor minimaal tijdsverlies.

Dus: PC, mac of andere apparatuur defect? Ook voor reparaties bent u bij Kolibrie ICT aan het juiste adres.