Automatische patchmanagement voor systemen met GFI LanGuard!

Met GFI LanGuard automatisch uw systemen up-to-date houden!

Kolibrie ICT kan voor uw MKB bedrijf GFI LanGuard als tool inzetten (onderdeel van GFI Unlimited als licentie) om geautomatiseerd systemen te patchen, zodat dit consistent en consequent gebeurd.

Veel handmatige zaken zijn dan niet of minder nodig (we blijven van mening dat om de zoveel tijd een menselijke check van systemen nog steeds onontbeerlijk is) en daarmee zullen de systemen veiliger draaien en beter up-to-date blijven.

Wat is patch management nu eigenlijk?

Met de patchmanagement-functie van GFI LanGuard kan het netwerk automatisch of op verzoek gescand worden op ontbrekende patches voor zowel besturingssystemen als applicaties.

Met GFI LanGuard krijgt u dus middels een geautomatiseerde of handmatige scan de tools in handen om beveiligingspatches en andere patches effectief te installeren en te beheren. Met GFI LanGuard worden ook checks uitgevoerd die in eerste instantie toch meer voor het oog verborgen zijn, zoals open poorten of shares etc.

GFI LanGuard ondersteunt machines van Microsoft®-, Apple macOS®- (eerder Mac OS X® genaamd) en Linux®-besturingssystemen en een groot aantal toepassingen van derden.

Met GFI LanGuard worden ontbrekende patches automatisch gedownload en kan worden teruggegaan naar vorige patches. Hiermee bent u verzekerd van een consistent geconfigureerde omgeving die beveiligd is tegen bedreigingen en kwetsbaarheden.

Als u meer informatie hierover wilt en ook wilt ervaren hoe Kolibrie ICT uw netwerk veiliger kan maken en houden met deze software vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact op!

    Wij nemen graag contact met u op!

    Ik geef toestemming dat mijn gegevens gebruikt worden voor het contact opnemen.